Politikk - Samferdsel og miljø

 

Buss og sykkel trenger plass, og Bergen og omegn trenger mindre utslipp fra bil. Pressemeldinger, medieklipp og nettsaker her.

 

Bergensbanen 4-20-20

 

Krever at miljøvernministeren griper inn i Odda

13.08.2009 Etter initiativ fra Odda Venstre og Hordaland Venstre tar stortingsrepresentant Gunnar Kvassheim nå saken om riving på smelteverkstomten i Odda opp med miljøvernministeren.

Les hele saken

 

Massiv kollektivsatsing

02.06.2009 Venstre la i går frem sitt forslag til Nasjonal Transportplan. Partiet vil øke overføringene til kollektivtrafikk i kommunesektoren med omlag 13 mrd. kroner i perioden, over 10 mrd. mer enn den rødgrønne regjeringen.

Les mer her

 

13 milliarder kroner til kollektivtrafikken
02.06.2009 Det foreslår Venstre når Stortinget behandler Nasjonal Transportplan.

Les mer her

 

Krever gratislevering av spesialavfall

24.04.2009 Hordaland Venstre vil at båtfolk som finner boss og spesialavfall i sjø og strandsone skal få levere dette gratis, skriver havna.com

Les mer her

 

Pisk meg med en gulerot

August 2007 Neida, slapp av, jeg er ikke blitt maschocist – bare politisk realist. Alt jeg ber om er litt politisk mot – og ærlighet.

Les innlegget her

 

 

 

Jeg jobber som lege på Haukeland universitetssykehus og holder på med spesialisering innen psykiatri.

Tidligere har jeg vært leder av Norges Unge Venstre og kommunalråd i Bergen.

 

For tiden er jeg styremedlem i BIFF og styreleder i BIT Teatergarasjen, samt styremedlem i Hordaland Venstres fylkesstyre og i Bergen Parkering KF. Jeg er også aktiv i Sydnes og Nøstet velforening, der jeg er leder for sjøbadkomiteen.