Politikk - Fødsel og barsel

 

Storken er en billig fødeenhet. Utgiftene til fødsler på KK vil derfor øke, samtidig som friske fødende får et dårligere tilbud og mindre valgfrihet knyttet til fødsel. Pressemeldinger, medieklipp og nettsaker her.

 

- Helseministeren vingeklippet

19.05.2009 Det sier 3. kandidat for Hordaland Gunn Vivian Eide til BT, om Helseminister Bjarne Håkon Hanssens knefall for Helse-Bergen. Nybakte fedre blir kastet ut etter tre timer på Kvinneklinikken i Bergen.

Les om saken

 

Storken i Stortingets spørretime

30.04.2009 Venstres Gunvald Ludvigsen tar Storken opp i Stortingets spørretime, skriver BA i dag. - Regjeringen burde gjort mer, mener Gunn-Vivian Eide, stortingskandidat for Venstre i Hordaland.

Les saken her

 

Demonstrerte for Kvinneklinikken

19.02.2009 Hordaland Venstrekvinnelag arrangerte fakkeltoget for å skjerme Kvinneklinikken på Haukeland mot nedskjæringer, med stort oppmøte.

Les om saken

 

Storken i fare

11.02.2009 Helse Bergen har varslet sparetiltak som medfører at fødeavdelingen Storken på Haukeland Universitetssykehus stenges. Stortingskandidat for Venstre Gunn-Vivian Eide, som i sin tid var en av initiativtakerne til fødeavdelingen, er nå blant dem som kjemper for å bevare Storken.

Les om saken

 

Støtter fedrenes kamp

11.05.2009 – Ikke gi opp kampen, sier Gunn Vivian Eide til nybakte fedre på KK. Nå kjører Venstre omkamp i Stortinget, skriver bt.no

Les saken her

 

 

 

Jeg jobber som lege på Haukeland universitetssykehus og holder på med spesialisering innen psykiatri.

Tidligere har jeg vært leder av Norges Unge Venstre og kommunalråd i Bergen.

 

For tiden er jeg styremedlem i BIFF og styreleder i BIT Teatergarasjen, samt styremedlem i Hordaland Venstres fylkesstyre og i Bergen Parkering KF. Jeg er også aktiv i Sydnes og Nøstet velforening, der jeg er leder for sjøbadkomiteen.