Politikk - annet

 

Pressemeldinger, medieklipp og nettsaker om politiske saker jeg

er engasjert i finner du her.

 

Unyansert

23.07.2009 BT hevder 22. juli at jeg har engasjert meg mot vaksinering mot barnesykdommer. Dette er ikke riktig, påpeker Gunn-Vivian Eide i dagens BT.

Les saken her

 

- Burde hatt kvinnelig biskop

07.03.2009 – Jeg mener bestemt at vi burde hatt flere kvinnelige biskoper. Bjørgvin burde ikke være noe unntak. Bortsett fra det har jeg ikke tenkt å engasjere meg i akkurat den debatten, sier Gunn-Vivian Eide til BT i dag. Venstre feirer Kvinnedagen med å kjempe for de svakeste i samfunnet.

Les saken her

 

Holdt appell for et fritt Iran

27.06.2009 Lørdag 27. juni arrangerte Støttegruppen i Bergen for demokratibevegelsen i Iran en markering ved den Blå Steinen. Her holdt stortingskandidat for Hordaland Venstre Gunn-Vivian Eide appell for et fritt Iran.

Les hele saken

 

P-satsing parkert

Rundt 40 millioner kroner som skulle øremerkes parkeringsanlegg i sentrum, er forsvunnet rett i bykassen. – Et ran, mener Venstre.

Les saken her

 

Vil ha kjedefrie soner

Hvis Stortinget gir grønt lys vil det være mulig å dyrke frem kjedefrie soner i byen. Det tror tidligere kommunalråd Gunn-Vivian Eide (V).

Les om saken her

 

 

 

Jeg jobber som lege på Haukeland universitetssykehus og holder på med spesialisering innen psykiatri.

Tidligere har jeg vært leder av Norges Unge Venstre og kommunalråd i Bergen.

 

For tiden er jeg styremedlem i BIFF og styreleder i BIT Teatergarasjen, samt styremedlem i Hordaland Venstres fylkesstyre og i Bergen Parkering KF. Jeg er også aktiv i Sydnes og Nøstet velforening, der jeg er leder for sjøbadkomiteen.